Smo proizvajalci visoko kvalitetne umetne trave že več kot 30 let.


Kaj to pomeni za vas kot stranko?

Z vsemi našimi izkušnjami, raziskavami in razvojem ste lahko prepričani, da kupujete umetno travo z neprimerljivo kakovostjo.

Torej, kako ste lahko prepričani v kakovost naših izdelkov v primerjavi z tekmeci?
Za tovrstno primerjavo je pomembnih več dejavnikov. Spodaj vam bomo predstavili nekaj osnovnih dejavnikov, ki so pomembni pri nakupu kakovostne umetne trave.


1.) Podpora iz Latex-a

Hrbtišče umetne trave je najbolj pomemben sestavni del pri izbiri visoko kakovostnega produkta oziroma v primerjavi z drugimi umetnimi travami. V hrbtišču se skriva kvaliteta in posledično tudi življenjska doba produkta.


Poglejte si spodnja dva vzorca umetne trave.

Na levi strani je Green Oasis . Na desni strani pa je produkt konkurence. Na prvi pogled sta si izdelka zelo podobna.Sedaj pa si poglejmo še hrbtišče pri obeh umetnih travah:
To nam pove popolnoma drugo zgodbo. Kot je razvidno iz slike ima Green Oasis bistveno boljše hrbtišče v primerjavi z konkurenco zaradi močnega hrbtišča iz latexa. Primerjajte sliki

in videli boste, da je pri konkurenci latex komaj da prisoten, kar pomeni, da je dolgoročna kvaliteta vprašljiva.2.) Pogostost šivov ( in kakovost šivov )

Še enkrat si poglejte hrbtišče na obeh izdelkih. Na levi je Green Meadow in na desni izdelek konkurenta.Tu je vidna razlika v pogostosti šivov med dvema proizvodoma.


Kaj to pomeni?

Pri nas uporabljamo edinstven sistem za pritrjevanje vlaken, ki se imenuje »tuftlock«. Šivi so zelo blizu en drugega, kar pomeni, da je prisotna večja strukturna gostota, ki preprečuje posedanje trave.

Vredno omembe je tudi, da so pri naših izdelkih šivi prepredeni in razporejeni v urejene razločne linije.

Šopi vlaken, ki so pritrjeni na hrbtišče konkurentove umetne trave niso tesno skupaj kot pri vseh naših produktih. To pomeni, da je proizvodnja umetne trave bistveno cenejša od naše proizvodnje in ima s tem posledično krajšo življensko dobo.3.) Vrste materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji umetne trave

Trije glavni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnji umetne trave:

  •         Polipropilen
  •         Polietilen
  •         Poliamid

Polipropilen

Daleč najcenejši material, v proizvodnji umetne trave in odličen material za športne produkte. Vendar pa je lahko za visoko kakovostne »domače« umetne trave pregrob, če ni v pravilni kombinaciji z polietilenom.

Polietilen

Dražji material od polipropilena, zaradi katerega je umetna trava mehka in lepega videza. Vendar je lahko sama kakovost strukture lahko vprašljiva kadar se ga uporablja brez drugih materialov. Po letih razvoja smo našli najboljši način za povezavo polietilena in polipropilena v kombinaciji z vijugastimi šivi ter »Turflock« tehniko proizvodnje, ki zagotavljajo umetne trave najvišjih standardov.

Poliamid ( najlon )

Daleč najdražji material v proizvodnji umetne trave, ki pa zagotavlja zelo močna in odporna vlakna.

Z našimi 30 – letnimi izkušnjami v proizvajanju umetne trave menimo , da je edini način v izdelavi vrhunskega produkta z pravilno mešanico Poliamida in Polietilena iz katerih izvelečemo prednosti obeh materialov.

 

Vendar pa...

Oba naša izdelka Green Meadow in Green Touch ponujata to unikatno sestavo, kar jima zagotavlja še kako potrebno strukturo in gostoto.

Kakovost GreenStudio produktov je zato bistveno boljša od standardnih ponujenih umetnih trav, kar prispeva k bistveno daljši življenski dobi.


Veseli boste, da veste...

Ker smo proizvajalci umetne trave vam lahko ponudimo te vrhunske produkte po cenah, ki so še vedno primerljive, če ne nižje z produkti konkurence, ki so proizvedeni iz slabših materialov.


Upamo, da so vam te informacije pomagale pri izbiri med različnimi proizvajalci umetne trave.


V primeru, da potrebujete dodatne informacije nam prosimo posredujte povpraševanje ali nas pokličite