Varne podlage za otroška igrišča - Greenstudio Safe +


Ponujamo vam PAMETNO - VARNO rešitev za izvedbo otroških igrišč in ostalih igralnih površin, kjer je potrebna skladnost s standardom SIST EN 1177. Ne malokrat se pri otroških igriščih srečamo z neprimernimi podlagami s stališča varnosti in nemogočim vzdrževanjem tovrstnih površin, stalno prisotnostjo blata ter ostale umazanije. Z uporabo sistema Greenstudio Safe+ bodo te neljube lastnosti obstoječih površin postale stvar preteklosti.

 

Pri načrtovanju otroških igrišč nas vodita kakovost in iznajdljivost in premišljenost. Pri čemer pa ni nujno, da je za uresničitev tega potrebujemo veliko denarja.

 

Visoki standardi varnosti in vzdrževanja

 

Zavedamo se, da dobro načrtovana podlaga za igrišče pomeni kasneje lažje in boljše vzdrževanje, s čimer se je moč izogniti nepotrebnim stroškom.

 

Sistem Greenstudio Safe+ namenjen otroškim igriščem ustrezajo zahtevam, določenim s standardom SIST-EN 1177 kateri narekuje, da mora biti nameščena varna podlaga pod igrali kjer se otrok igra na višini nad 600 mm in pod vsemi igrali z izsiljeno silo, kot so gugalnice, vrtiljaki in tobogani, ne glede na njihovo višino. Sistemi Greenstudio Safe + za igrišča so večplastni sistemi, sestavljeni iz absorpcijskih plošč, umetne trave in kremenovega peska in nudijo različne prednosti pred klasičnimi talnimi oblogami, kot so pesek, gramoz in lesni sekanci.

 

S sistemi varnih podlag Greenstudio Safe + vam ponujamo podlago, primerno za namestitev na površinah pod igrali na otroških igriščih, ki poleg funkcionalnosti nudijo naraven videz trave ter zagotavljajo zaščito pri padcih iz višine od 0,80 m do kar 3,20 m in izpolnjujejo najvišje varnostne standarde v sistemih sintetičnih trav na otroškem igrišču v skladu z SIST EN 1177.HIC 0,80 m, 20 mm


HIC 3,0 m, 60 mmOtroška domišlija ne pozna meja, zato smo skrbno izbrali barve naših umetnih trav tako, da ustrezajo vsem barvam, ki se uporabljajo na priljubljenih otroških igriščih. Tako lahko pri snovanju otroškega igrišča pustite domišljiji prosto pot in z otroško navihanostjo ustvarite svoje edinstveno večnamensko igrišče.
 VzdržljivostZaščita pred udarciTrajna podlagaAbsorpcija udarcevVodoodpornostLahka namestitevPopolna podlaga za varno igro


Sistem varne podlage pod igrali Greenstudio Safe+ zagotavlja varno, čisto in suho igralno površino za otroke.


Prednosti:

  • Visoka absorbcijska sposobnost proti tresljajem
  • Garancija do 10 let
  • Odlični drenažni rezultati
  • Prijazna okolju
  • Visoka zmogljivost na HIC testu
  • Lahka namestitev
  • Otrokom prjazna varna površina
  • Uporaba v vseh vremenskih pogojih
  • Naraven izgled