Umetne trave za urejanje okolice


Za nas umetna trava ni le umetna trava. Ker je vsak posamezen izdelek, ki smo ga razvili v preteklih letih, zrastel kot lastna osebnost, ki ustreza  potrebam naših strank. Ne glede na to, ali iščete najbolj prestižno in razkošno umetno travo travo iz naše kolekcije NATURAL DELUXE, trajnostne rešitve naše ponudbe ECO, močne izdelke naše kolekcije STRONG ali eno izmed številnih več značilnosti naše široke ponudbe različnih izdelkov, vedno poskrbimo, da lahko izbirate mede najboljšimi možnostmi na današnjem trgu umetnih trav.


Umetne trave so bile razvite za vsakogar, ki ima rad naraven izgled, udobje in razkošje. Trava ima osvežujoč zelen videz zaradi svojih številnih odtenkov zelene barve in je prijetnega občutka, zaradi svojih mehkih vlaken. Idealno za družine z velikim vrtom, pametna rešitev za obkrožitev vašega bazena ali za površino vaše terase. Prav tako je umetna trava primerna za vse vrste atrijev, javne površine in za vse površine, kjer je drugače vzdrževanje prezahtevno. Podlaga je primerna tudi za igro otrok in intenzivno uporabo skozi celo leto.


Umetne trave za urejanje okoliceBUDGET  

Ko primerjamo naše kolekcije Greenstudio z umetnimi travami z Daljnega vzhoda, je enostavno videti, kako daleč smo na področju kakovosti. Toda prava kakovost pride s ceno. Zaradi česar smo razmišljali, ali je mogoče ustvariti cenovno ugodno umetno travo, stoodstotno evropsko umetno travo, ki bi lahko konkurirala nizkocenovnim izdelkom iz Kitajske? Naša kolekcija Budget® dokazuje, da je temu tako! Še pomembneje je, da lahko izdelamo cenovno ugodno kolekcijo ne, da bi pri tem ogrozili glavne prednosti naših izdelkov. 


BASIC

Basic® je ena redkih kolekcij trav v naši zbirki, ki ni bila razvita za izstopanje iz množice. In z dobrim razlogom, ker je bila ideja, ki je spodbudila to kolekcijo, ustvariti vrsto umetne trave, ki bi združila preverjeno tehnologijo in najkakovostnejše materiale z najnovejšimi smernicami. To pomeni, da lahko za široko občinstvo ponudimo osnovno, a hkrati vrhunsko kolekcijo umetnih trav. Od tod tudi ime: Basic®. Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam pri razvoju in pridelavi umetnih trav smo zasnovali konstrukcijo, ki ima odlično ravnotežje med meritvami, dtex, številom šivov in višino vlaken. Vsaka od omenjenih nastavitev stroja določa kakovost naših izdelkov Basic®, vsi materiali v našem izdelku so izbrani skrbno, da se zagotovi umetna trava, ki bo izgledala odlično še vrsto let. 


NATURAL DELUXE

Eden glavnih izzivov današnjih umetnih trav je izdelati naravno in realistično umetno travo. Z zbirko Natural Deluxe® lahko svoje stranke presenetimo tako, da jim pokažemo kako zelo naravne so naše umetne trave. Ne samo, da smo mešali barve, da se ujemajo z barvo trave, ki jo najdete po vsej Evropi, dodali smo tudi bež-zeleno obarvano korenino. Ta kombinacija omogoča, da kolekcija Natural Deluxe® izgleda bolj naravno in realistično kot prava stvar. Najpomembneje pa je, da smo našli način, kako bi naša trava izgledala bolj naravno kot večina trav na trgu.

Vsi izdelki iz naše kolekcije Natural Deluxe® imajo hiper realističen videz, kar smo dosegli tako, da vsakemu kvadratnemu centimetru dodamo naključen videz. Večina trav na trgu danes izgleda popolno, zato delujejo umetno. V naši kolekciji Natural Deluxe-C® smo se odločili, da bomo travi dali naključen in "divji" videz. 


STRONG

Kolekcija umetnih trav Greenstudio z vlakni oblike črke C je ena najbolj inovativnih umetnih trav, ki so na voljo na trgu. Zahvaljujoč pametnemu inženiringu, ki temelji na željah zahtevnega potrošnika, smo uspeli ustvariti umetno travo, ki je neverjetno odporna. Skrivnost je v edinstveni obliki polmeseca in uporabi polimerov najnovejše generacije. Tako so naša vlakna C-oblike ena izmed najbolj odpornih vlaken, ki so na voljo na današnjem trgu. Preskusi so pokazali, da je C-oblika do dvakrat bolj odporna v primerjavi z drugimi umetnimi vlakni za umetne trave. Odpornost je ključna!