Umetne trave za golf igrišča

 


Umetne trave za urejanje okolice


Golf je šport, ki zahteva veliko vaje, potrpežljivosti in predvsem opremo na katero se lahko zaneseš. GreenStudio že vrsto let dobavlja greene iz umetne trave za golf klube in posameznike po vsej Sloveniji in s tem pomaga golfistom doseči tisti popolni udarec.


Naši golf objekti in površine z umetno travo nudijo igralcem čisti užitek, kjer lahko le-ti testirajo in izboljšajo kratko igro, poleg tega pa predstavlja takšna infrastruktura popoln instrument za novačenje novih igralcev, kjer lahko okusijo pravo golf igrišče ter se naučijo in rastejo v igri golfa.


Poleg zgoraj naštetega pa takšna igrišča dajejo igralcem golfa možnosti optimizacije svojega prostega časa namenjenega golfu.

Pri Greenstudi-u radi premikamo meje. Zato smo imeli med razvojem kolekcije ProGrass Golf v mislih le en cilj: ustvariti profesionalno kolekcijo umetnih trav, ki bo vsebovala veliko boljše umetne trave od katerih koli drugih golf trav na trgu.

 

Pri upoštevanju želja profesionalnih golfistov, smo razvili umetno travo za udarjališča in Tee-je z zelo posebno „trojno stabilizirano“ prejo, ki nudi golfistom zelo stabilen material na katerem lahko stabilno stojijo ter jim omogoča, da udarjajo žogico dlje kot kadarkoli do sedaj. Pri razvoju vseh proizvodov so bili uporabljeni najnovejši tehnološki napredki ter uporaba najvišje kakovosit najlonskih vlaken.

 

Kakovost uporabljenih surovin in tehnike, ki se uporablja za pridelavo trave ter velika izbira različnih izdelkov pomeni, da lahko ponudimo popolno zbirko za vse golf discipline z lastnostmi kotalenja žogice, ki bodo ostale enake še vrsto let.

 

ProGrass Golf Collection smo zasnovali tako, da lahko zagotovimo prvovrstno rešitev za golf igrišča, od udarjališča do zelenice. Da bi natančno posnemali tehnične značilnosti naravnih trav za golf, smo ustvarili tri kategorije vrst umetnih trav (Putting zelenica, Udarjališče in Golf zelenica).
Nov trend golf igrišč so t.i. urbana igrišča namenjena krajši igri, ki je dostopnejša širši publiki. Veliko teh igrišč uporablja prav umetne trave za površine kot so : Green-i, ForeGreen-i, Putting Green-i, Tee-ji, Drope zone, itd… Z izbiro umetnih trav se je moč izogniti visokim stroškom vzdrževanj, ki so potrebna, da igrišča ohranjajo odlične igralne sposobnosti. Poleg tega pa se površine iz umetne trave lahko uporabljajo, tako v mokrem kot tudi suhem obdobju, skratka skozi celotno leto in s tem omogočajo igralcem golfa vadbo nemoteno vadbo.

 

Prav tako, pa so umetne trave postale dostopne in vse bolj priljubljene tudi pri ljubiteljih golfa, ki si želijo narediti na domačem vrtu, terasi ali drugi razpoložljivi površini svoj kotiček za vadbo.
Prednosti golf zelenic iz umetne trave
Nekaj osnovnih dejstev oziroma prednosti o golf zelenicah narejenih iz umetne trave.
Zelena rešitev
Ponujamo vam pametno zeleno rešitev, vedno sveže zeleno in brez kakršnihkoli problemov suše.

  
Naravni videz
Odkrijte prijetne prednosti umetne trave in bodite presenečeni nad mehkobo in naravnim videzom.Kvalitetna površina
Priskrbimo rešitev za vsakogar, ki išče primerno in kvalitetno površino.
  

Enostavno vzdrževanje
Košnja, zalivanje, plevel in gnojenje vaše travnate ruše bodo postale stvari preteklosti.


"Zelena" oskrba golf igrišča


Ker vemo kako naporne so obnove in izdelava Golf igrišč ter Golf putting greenov vam pri nas nudimo izdelavo projekta "od začetka do konca" :


  • Brezplačne izmere površine
  • Brezplačno projektiranje
  • Predogled projekta v 3D pogledu
  • Priprava podlage
  • Utrjevanje podlage
  • Vstavljanje PVC vložkov
  • Izdelava klančin oz. potrebnih padcev
  • Krojenje in polaganje umetne trave po želji naročnika
 


Dodatki za golf
V primeru, da se odločite za izdelavo, obnovo golf igrišča ali putting greena imamo sedaj tudi pri nas na voljo vse potrebne dodatke.
 

PVC vložek za golf 
 

Zastavica, ki se ujema z PVC vložkom